Felfedezőút: 2015-10-21/23

A jobb időnek köszönehtően folytattuk felfedezőútjainkat Kertvárosban és az új wakeboardpályánál. A korábbi utak során kimaradt két játszó a Kőhíd téren.

Kohid1Az első játszó bíztatónak tűnt, a Felfedező ahogy meglátta már rohant is. Kevéske játék van, de azok minőségével nincs baj. De nincs kerítés. Mivel járművektől elzárt helyen van, még ez sem lenne nagy probléma, ha nem lenne kedvelt kutyasétáltató a nagy füves terület. Az elkoborló ebek és gyerkőcök így könnyen összeakadhatnak. Hab a tortán és egy csapás a szépérzéknek a háttérben omladozó FEMA.

Felfedező tempóban – azaz “szaladunk” – mentünk a pár méterre levő második játszóhoz. Kohid2Csalódás. Pedig ekkora csúszdát még sehol sem láttunk. Kopott, szakadt, koszos. Ennyivel lehet jellemezni.

A napot egy kis “teszkózással” zártuk, így amíg anya a boltokat vadászta, addig a Felfedezővel bevettük magunkat a Tesco játéksarkába.KincsesNem túl sok minden található bent, de egy rövidebb vásárlás idejét könnyebb itt eltölteni, mint az áruház sorain belül rohangálva “Ne vedd le!”, “Azt nem szabad!”, “Várj meg minket!”, “Kimegyünk!” vezényszavakat kántálva.

Két nappal később egy óbányai kirándulás és hazafelé alvás után a visszaúton megálltunk megcsodálni a “pécsimargitszigetet” és a mellette levő játszókat.Tuskesret

Tuskesret2A gyerkőc és a felnőtt játszó is szép, új, meg modern. Reméljük, hogy sokáig ilyen jó állapotban lesznek. Valószínűleg minkettőt sokan fogják használni, mert annak ellenére, hogy borús és felhős volt az idő, a tó miatt pedig fokozott hidegérzetünk volt így is sokan kijöttek sportolni, sétálni vagy a kicsikkel játszózni. Mi lesz akkor itt nyáron? Nem tudom a létesítmény elérte-e a végleges formáját, de néhány pad, büfé esetleg WC viszont jól jönne.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.