Felfedezőút: 2015-10-17

Eső, eső, eső. Ez az utóbbi napok programja. Egy rövid sétán, vagy motorozáson, rollerezésen kívül sok szabadtéri elfoglaltságot nem lehetett csinálni. Ennek köszönhetően a játszózás sem megvalósítható már odakint. Nagy kihívás a mozgásigény kielégítése!

Hétvégén apás napot tartva, elmentünk a Pécs Plazaban levő Mosolyország játszóházba. A bejutásnál akadtak kisebb gondok, ugyanis a “na most ide bemegyünk” kifejezést általában orvosnál alkalmazzuk, amit ennek megfelelően egy rövid sírás követett, de sikerült meggyőzni a Felfedezőt, hogy ez neki márpedig jó lesz. És jó volt.

Rengeteg sok játék várja a gyerkőcöket, annyira sok, hogy néha a Felfedező zavarba jött, hogy éppen melyiket használja. A nagy sztár persze a légvár és a hozzá tartozó csúszda volt, az ott töltött egy órából háromnegyedet biztosan azon töltöttünk el.Mosolyorszag_Plaza

De persze a különböző motorok, építő és szerelős játékok, a galériában levő labirintus sem maradhatott ki. A teljesség igénye nélkül, amiket ki sem próbáltunk, de van rá lehetőség: labdajátékok, különböző plüssök, mászóvár, hinta, játékkonyha, autók, motrok, libikóka, millió féle építőjáték…

Szombat és rossz idő lévén szép számmal jöttek az emberek, kisebb-nagyobb gyerek egyaránt, sőt valakik éppen szülinapoztak is. Ha nyugalmasabb játékot szeretnénk, akkor érdemesebb hétköznap délelőtt látogatni a játszóházat.

Kifelé menet gyors öltözés és fizetés után a pénztárnál és egy héliumos lufival zártuk a mókát.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.